Florian Fulga, un dar de Paste

Florian este o farama de omulet, greu incercat de soarta la numai 4 anisori. Sufera de  neuroblastom abdominal cu metastaze medulare masive (cancer)si…multe altele.
Sunt necajiti , doar tatal lucreaza fiindca mama trebuie sa stea acasa si prin spitale cu cel mic.
Vineri, Steluta Simona Marti, prietena mea de la Sibiu si Mamica de Inger  i-a intalnit la Spitalul de pediatrie,  sectia neurologie… in fotografii Florian arata bine, dar cand l-a vazut… e mult mai slabut si cu cearcane. La Sibiu ii fac doar analize si ii curata cateterul … apoi merg la Timisoara.
Simona a vorbit din nou cu ea cand ajunsesera acasa…, si cu ochii in lacrimi i-a spus ca marti o sa plece din nou la Timisoara. Acum se afla la Timisoara. Si o sa mearga Angela, mamica de inger si responsabil EMMA pe Timisoara astazi la ei la spital ca sa poata lua macar actele de la mamica si sa le trimitem spre Asociatia PAVEL din Bucuresti, poate se intampla o minune si-l ajuta Guvernul cumva, fiindca am inteles ca se poate. Ma doare foarte tare faptul ca personalul medical de la Timisoara se poarta IN-GRO-ZI-TOR cu Ramona, mama lui Florian fiindca a avut „tupeul” sa apeleze la presa.

Ma revolta, ma doare, ma deranjeaza cumplit aceasta atitudine si ma infurie faptul ca ma simt atat de neputincioasa si ca nu pot face nimic. Absolut nimic. Dar impreuna putem face ceva. Sa-i facem un cadou micutului Florian, de Paste. Fiindca sunt saraci. Fiindca numai tratamentul si regimul lui Florian costa pe saptamana peste 3oo RON. Fiindca Florian mai are un frate de 7 ani, sanatos, de altfel si fiindca lucreaza numai tatal. Sunt o familie greu incercata. Ramona ne-a spus cu lacrimi in ochi : „nu-mi trebuie mii de euro, eu vreau sa am cu ce sa-l tin pe FLorian in viata.”

contul lor este – FULGA RAMONA COSMINA RO07BRDE360SV81161443600 – BRDE Bank Timisoara

Si-a deschis contul la Timisoara ca sa ii fie mai usor cand e cu copilul in spital acolo, sa nu trebuiasca sa isi tot sune sotul sa ii trimita bani.

E dureros si trist… Haideti sa facem un gest din partea Iepurasului pentru Florian!

Mai multe detalii pe http://www.organizatiaemma.ro/forum/viewtopic.php?f=30&t=357

dsc00030dsc00056

Reclame

5 gânduri despre „Florian Fulga, un dar de Paste

  1. Sunt nasa copilului si i-am ajutat si eu cu bani, mai putini dar…
    Nu comentez atitudinea d-lui care a declarat ce a declarat in ziarul Adevarul fiind si saptamana mare a Pastelui, cineva de sus o sa-i compenseze …dupa fapta si rasplata !
    Dar chiar au nevoie de ajutor!

  2. Azi 25 august 2010, Florian este conectat la aparate la spitalul din Craiova dar continua sa lupte chiar daca boala i-a frant aripile…inca nu vrea sa se alature ingerilor, s-a intors din drum la strigatul de durere al memei lui…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s