Copiii bolnavi au nevoie de noi! Putem sa-i ajutam mai mult!

Dragi parinti, vin aici cu o idee pe care o am de mult timp si as dori sa stiu care este parerea voastra despre acest lucru! Am nevoie de comentarii la acest articol pentru a intelege daca propunerea mea poate fi pusa in practica, are sanse de reusita!
M-am gandit sa infiintam o Asociatie Umanitara prin care sa poata fi ajutati TOTI copiii bolnavi, fara discriminare, dar si pentru parintii ai caror copii au murit din cauza malpraxisului.
Primul pas la care m-am gandit este constituirea unui comitet de organizare, format din voi, parintii de copii bolnaviori care stiu sigur ca va doriti sa ajutati si alti copii, trecand prin calvarul insanatosirii propriului copil dar si din parinti care si-au pierdut copiii din motive medicale.
Vreau sa facem mai mult, mult mai mult pentru copiii bolnavi, vreau sa facem o Asociatie puternica, o Asociatie prin care sa atragem fonduri prin care sa ajutam acesti copii, vreau sa avem alaturi de noi avocati care sa ne reprezinta in instanta pentru cazurile de malpraxis, vreau sa avem alaturi de noi psihologi care sa le fie alaturi parintilor care-si pierd un copil din culpa medicala si nu numai.
Multi parinti au incercat sa faca fundatii pentru copiii lor insa s-au izbit de un zid de indiferenta pentru ca nu reprezentau UN NUME, pentru ca au dus singuri aceasta lupta!
Stiu ca formand o echipa puternica, putem face mult mai mult!
Orice idee este binevenita si astept aici propunerile voastre de colaborare!
Va imbratisez cu tot dragul!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s