In memoria copiilor-ingeri de la Maternitatea Giulesti

Povestea Acarului Paun pare sa se reediteze. Intr-un sistem sanitar putred, singurul vinovat de toata tragedia de la Maternitatea Giulesti este asistenta care avea in grija cei 11 bebelusi. O asistenta dedicata, care venea de acasa cu jucarii pentru micuti si care refuzase transferul de la Terapie Intensiva tocmai din dragoste pentru acesti micuti. O vad incarcerata, prabusita de durere, cu toate tunurile pe ea. Nimeni, cred ca absolut nimeni nu se gandeste ce poate fi in sufletul acestei femei.
Mai nou aflu ca Maternitatea Giulesti este urmarita penal. Grotescul si ridicolul acestei situatii ma fac sa zambesc amar. Cum poti sa urmaresti penal o institutie?
Ma tot intreb daca s-o fi gandit cineva sa-l puna sub urmarire pe cel care a aprobat improvizatia electrica, respectiv administratorul spitalului sau electricianul care a facut asta?
Pana una-alta, cinci familii si-au ingropat bebelusii, iar alte sase asteapta o imbunatatire a situatiei pentru transplantul de piele pe care urmeaza sa-l suporte micutii.
Cumplit chin pentru aceste familii. Dumnezeu sa-i intareasca si sa le dea putere iar bebelusilor-ingeri lacrimi, flori, rugaciuni si balonase inaltate spre cer.
Sunt cu tot sufletul alaturi de aceste familii!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s